Gülçin Ergül, Sevgilisi Erdal Lafçı'nın Hayatını Kaybettiği Kaza Anını İlk Kez Anlattı

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında trafik kazası geçiren Gülçin Ergül, gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında trafik kazası geçiren ünlü şarkıcı Gülçin Ergül kazayı yaralı atlatmış, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetmişti.

Gülçin Ergül Trafik Kazası Geçirdi


Aylar sonra Kanal D'den Asiye Acar'a açıklamalarda bulunan Gülçin Ergül, gözyaşlarına hakim olamadı. O gün bir radyo programı için İstanbul'a gittiklerini belirten Ergül, "O gün çok da neşeli bir günümde değildim yolda çok güzel şeyler konuşmuştuk. Onun çok güzel iltifatları vardı. Onlarla avunuyorum. Bana ‘ben senin kadar iyi bir insan hayal etmek istesem, seni hayal edemem’ demişti. Hedeflerimiz için benden söz istedi" dedi.

Tüm kazanın "üç saniyede olduğunu" belirten Ergül, "Her anlattığımda bir daha yaşıyorum… İlk dönemlerde aklımdan sürekli o travma anları geçiyordu, ‘her şeyi doğru yapabildim mi’ diye kendimi sorguluyordum" diye konuştu.

"4 Saat Boyunca Yalnız Kaldım"

"Kaza anın biraz öncesini hatırlamıyorum ama kazadan sonrasını hatırlıyorum. Şok anlarında sakin olmaya çalıştığımı, ambulansları beklediğimizi hatırlıyorum" diyen Ergül, "Ben o an hiçbir şey hissetmedim, bir şey olmadığını düşündüm. Yaralandığımı sonradan anladım, kolumda kırık vücudumda dikiş atılması gereken yerler vardı. Çevremizde bize yardım eden kişiler vardı. İlk Erdal’ın ailesine haber verdim" ifadelerini kullandı.

Kazanın ardından 4 saat boyunca yalnız kaldığını belirten Ergül, Lafçı'nın hayatını kaybettiğini olay yerinde öğrendiğini belirterek "Erdal’dan geri yakalan; sakladığım iki sweatshirt ve parfümü var yanımdalar hep… Profesyonel destek de alıyorum, konuşmak rahatlatıyor" dedi.

gülçin ergül erdal lafçı hayatını kaybettiği kaza yaralandığı anı anını ilk kez anlattı