Güldür Güldür'den Dikkat Çekici 'Köpekli Kız' Skeci

TAKİP ET

Güldür Güldür dikkat çekici bir skeç yayımladı.

Türkiye ciddi bir başıboş köpek sorunuyla karşı karşıya. Hemen her gün başıboş köpek saldırıları meydana geliyor. Üniversite öğrencisi Rabia Kallı ve 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın başıboş köpekler nedeniyle vefatının ardından dün, Ağrı Patnos'ta 2 yaşında bir bebek başıboş köpekler tarafından öldürüldü.

Bunca saldırıya, yaralanma ve ölüme rağmen köpekleri insanların eşiti hatta insanlardan üstün gören bir yaklaşım da mevcut.  Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralanan şarkıcı Zeynep Doruk yine köpeği haklı bulmuştu.

Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Şarkıcı Zeynep Doruk Yine Köpeği Savundu


Köpeği içgüdüleriyle hareket eden bir hayvan olarak görmeyen bu anlayışı tiye alan bir skeç yayımlayan Güldür Güldür beğeni topladı.

Skecin tamamını izlemek için tıklayınız:
 
 

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında alan 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar, günler süren yaşam savaşını kaybetmişti. Ondan kısa bir süre önce de 20 yaşındaki Rabia Kallı başıboş köpeklerden kaçarken yaşamını yitirmişti. Son olarak ise Ağrı'nın Patnos ilçesinde 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin başıboş köpekler tarafından öldürüldü.

Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Otomobilin Çarptığı Rabia Kallı Hayatını Kaybetti


Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'dan Acı Haber

Ağrı'da Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti


Bu iki ölümden önce de yurdun muhtelif yerlerinde onlarca saldırı meydana gelmiş, hemen her yaştan yüzlerce yurttaş zarar görmüştü. TamgaTürk'ün ayrıntılı özel haberleri için tıklayınız: 

ÖZEL HABER | Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Dünya, Vatandaşlarını Uyarıyor: Türkiye'de Başıboş Köpeklere Dikkat

güldür güldür köpekli kız skeci dikkat çekici başıboş köpek sorunu saldırı ali asaf aktekin mahra pelin pınar rabia kallı