'Gülşen Bacımız Hangi Konserde Kimin Kucağına Oturmuş Olmaklığıyla Konuşmalı'

TAKİP ET

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, ünlü şarkıcı Gülşen'i hedef aldı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Futbolcu futboluyla, aktör veya aktris oyunculuğuyla, şair şiiriyle, romancı romanıyla, müzisyen müzisyenliğiyle, şarkıcı şarkıcılığıyla, Gülşen bacımız da hangi konserde kimin kucağına oturmuş olmaklığıyla konuşulmalı" dedi.

Dün, şarkıcı Gülşen'in yurt dışı yasağı kaldırılmıştı.

Bugün Sabah gazetesinde "Sanatçıymış!" başlıklı bir yazı kaleme alan Salih Tuna, "Futbolcu sahada, boksör ringde, güreşçi minderde konuşur. Aktif spor hayatları sona erdikten sonra da başkaları konuşur başarılarını" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Gülşen'i Hedef Aldı

"Futbolcu futboluyla, aktör veya aktris oyunculuğuyla, şair şiiriyle, romancı romanıyla, müzisyen müzisyenliğiyle, şarkıcı şarkıcılığıyla, Gülşen bacımız da hangi konserde kimin kucağına oturmuş olmaklığıyla konuşulmalı.

Hülasa, herkes 'sanatıyla' konuşmalı. Futbolcuyu bile 'sanatçı' kategorisinde saymama şaşmayın. Oryantal veya dansöz için 'Sanatını konuşturdu' denilince şaşıyor musunuz? Benim canım memleketimde zanaatçı kalmadı zaten, herkes 'sanatçı.' Rahmetli Cahit Zarifoğlu'nun dediği gibi 'Artist milletiz, bizde defaten ölünür.'"

gülşen bacımız hangi konserde kimin kucağına oturmuş olmaklığıyla konuşmalı