Gülşen'i Tutuklatan Savcı, Sezen Aksu'ya 'Dillerini Keseceğiz, Beyinlerine Sıkacağız' Tehdidini 'Eleştiri' Saymış

TAKİP ET

Gülşen hakkında tutuklama talep eden Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'un, 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut'un Sezen Aksu hakkında söylediği "Dillerinizi keseceğiz, beyinlerine sıkacağız" sözlerini "eleştiri" olarak değerlendirip kovuşturmaya yer görmediği ortaya çıktı.

AKP'nin suç örgütleriyle karanlık ilişkilerine ve pek çok AKP'li ismin yolsuzluklarına dair dikkat çekici ifşalarda bulunan Sedat Peker, dikkat çekici iddialar ortaya attı.

Peker'in iddialarının ardından AKP'ye yakın sosyal medya trolleri, ünlü şarkıcı Gülşen'in aylar önce söylediği sözleri gündeme taşıyarak ünlü şarkıcıyı hedef gösterdi. Bunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında Gülşen hakkında tutuklama kararı verildi.

Peker'in iddialarına ilişkin ayrıntılı haberimizi okumak için tıklayınız:

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

Gülşen'i Tutuklatan Savcı, Sezen Aksu'ya 'Dillerini Keseceğiz, Beyinlerine Sıkacağız' Tehdidini 'Eleştiri' Saymış

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın aktardığına göre Gülşen'in "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla tutuklanmasını talep eden Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'un, Sezen Aksu için "Dillerini keseceğiz, beyinlerine sıkacağız" tehdidinde bulunan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan kovuşturmaya yer olmadığına karar verdiği ortaya çıktı.

Bu tehdit için kovuşturmaya yer görmeyen Savcı Uçuk, kararında ünlü şarkıcı Sezen Aksu'yu hedef alan açık ölüm tehdidini "sert eleştiri" kapsamına sokarak ulusal güvenlik ve kamu düzeni bakımında tehlike oluşturmadığını savundu.  

gülşen tutuklatan savcı sezen aksu dillerini keseceğiz beyinlerine sıkacağız tehdidini eleştiri saymış sert ismail saymaz sedat peker tutuklandı türkşad kunthan uçuk