Gülşen'in Ev Hapsi Kaldırıldı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen'e getirilen ev hapsi kaldırıldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan bir rüşvet ağını ifşa etmişti.

Peker'in ifşalarının ardından Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu görevden alınmış, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ise istifa etmişti.

Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'a "İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz" dediği gizlice çekilmiş bir videoyu ifşa etmişti.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Gülşen'in Aylar Önceki Sözleri Neden Gündeme Geldi?

Eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kurduğu iddia edilen rüşvet ağının ifşa edilmesinin hemen ardından ünlü şarkıcı Gülşen'in aylar önce söylediği sözler AKP'ye yakın troller tarafından gündeme getirilere ünlü şarkıcı hedef gösterilmiş ve apar topar başlatılan soruşturmada Gülşen hakkında tutuklama kararı verilmişti.

Sedat Peker, olayın sırf gündem değiştirmek için yapıldığını ve hafta başında Gülşen'in serbest bırakılacağını iddia etmiş, Gülşen hafta başında "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilmişti.

Ünlü şarkıcı hakkındaki ev hapsi kararının kaldırıldığı, yurt dışı yasağı ve en yakın karakola haftada bir imza zorunluluğu getirildiği bildirildi.

Sedat Peker'den Dikkat Çekici İddia: Gülşen'in 30 Nisan'daki Sözü Neden Şimdi Gündem Oldu?

gülşen ev hapsi kaldırıldı sedat peker spk ali fuat taşkesenlioğlu zehra taşkesenlioğlu serkan taranoğlu korkmaz karaca ünsal ban rüşvet ağı