Gülşen'in Görüntülerini Paylaşan Hesap Kapandı, Sahibinin Kimliği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasına neden olan konuşması, 4 ay sonra sosyal medyaya servis edildi. Bu görüntüleri servis eden hesap kapandı. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen de AKP'ye yakın hesapların gündemi değiştirmek için operasyon yaptığı görüşünü destekledi.

Suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz'ın bir hakimle sevgili olduğu ve bu hakimin dava dosyalarını örgüt lehine manipüle ettiği ortaya çıkmıştı. Sedat Peker, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Serkan Taranoğlu'nun Hüseyin Eryılmaz'la çok yakın olduğunu iddia ederek HTS kayıtlarından bu iddianın teyit edilebileceğini öne sürdü.

Ayrıca eşi Ünsal Ban'la boşanma aşamasında olan ve Ban'a evlilikleri sırasında 2,5 milyon dolar borç verdiğini iddia ederek bu parayı geri isteyen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun abisi SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun büyük şirketlerden rüşvet aldığını iddia eden Peker, Taşkesenlioğlu'nun 180 milyon dolarlık bir serveti olduğunu, ayrıca bir de 5 yıldızlı otele sahiip olduğunu iddia etti.

Peker'in iddialarının ardından gündem süratle değiştirilerek AKP'ye yakın sosyal medya trolleri, ünlü şarkıcı Gülşen'i 4 ay önce söylediği sözler nedeniyle hedef aldı.

Peker'in iddialarının ayrıntıları için:

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

 

Görüntüleri Paylaşan Hesap Kapandı

Gülşen'in sahne arkadaşına aylar önce yaptığı bir şaka üzerinden linç edilmesine neden olan görüntüleri sosyal medyaya sızdıran sosyal medya hesabı kapatıldı.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, bu hesabın sahibinin Emre Arslan adlı bir genç olduğunu açıkladı. Atilla, "TikTok’ta Gülşen’in o kısacık videosunu paylaşan Emre Arslan adlı bir gençti. Videoyu paylaşır paylaşmaz, bir anda sosyal medyada yayılmış, hızla twittera düşmüştü. Twitter’da bir anda oluşan öfke… Sonrası malum…TikTok’ta Gülşen paylaşımını yapan genç, bir anda hesabını kapattı. Buhar olup uçtu. O videonun neden 5 ay beklenip de 2 gün önce piyasa sürülmesini ve o videoyu piyasaya süren Emre Arslan isimli genci bir tek ben mi merak ediyorum?" ifadelerini kullandı.

Bu Propagandanın Nedeni Ne?

Gerçek Gündem'in aktardığına göre DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen de olayın bir sosyal medya operasyonu olduğunu öne sürdü. Ekmen, daha önce de Sezen Aksu'nun 1 yıl önce yayımlanan şarkısı üzerinden linç edilmek istendiğini hatırlatarak Gülşen için de aynısının yapıldığını söyledi.Mehmet Emin Ekmen, "Kıyıda köşe de kalmış belirli bir tabanı rahatsız edecek videoları bulup dolaşıma koyarak netice elde etmeye çalışıyorlar. ‘Eğer bizim başımıza bir şey gelirse tekrar geçmiş dönemde olduğu gibi aşağılanıp üçüncü sınıf vatandaş yerine koyalar. Bizim sosyal bir grup olarak gücümüzü koruyabilmemiz iktidarın varlığına bağlı’ diyorlar. ‘Muhafazakarların yaşam konforu eşittir Recep Tayyip Erdoğan eşittir AKP iktidarı’ propagandası yapıyorlar" diye konuştu.

 

gülşen görüntülerini paylaşan hesap kapandı sahibinin kimliği ortaya çıktı sedat peker gündem değiştirme operasyonu sosyal medya emre arslan toygun atilla mehmet emin ekmen