Gülşen'in Kıyafetine Karışan AKP'li Belediye Çalışanına Çocuk Tacizinden Soruşturma

TAKİP ET

AKP Ordu İl Teşkilatı'nda seçim işleri başkanı olarak çalışan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde Tören ve Organizasyon Müdürü olarak görev yapan S.K.'ya, 14 yaşındaki kız çocuğuna hakaret ve cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açıldı.

AKP Ordu İl Teşkilatı’nda seçim işleri başkanı olarak çalışan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Tören ve Organizasyon Müdürü olarak görev yapan S.K.'ya, 14 yaşındaki kız çocuğuna hakaret ve cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Gazeteci Onur Durmuş'un haberine göre, S.K.'nın tacizde bulunduğu iddia edilen 14 yaşındaki çocuğun ailesi, olayı öğrenince şikayetçi oldu. Şikayet üzerine 21 Eylül 2022’de Altınordu Emniyet Müdürlüğü’ne ifade veren S.K.’nin hakkında soruşturma açıldı. Emniyet kaynakları soruşturmanın halen sürdüğünü belirtirken soruşturmaya gizlilik kararı verildiği öğrenildi.

Ordu BB'deki kaynaklardan edinilen bilgilere göre, olayın belediye yetkilileri tarafından öğrenilmesinin ardından S.K. istifaya zorlanarak ve görevden uzaklaştırıldı.

Gülşen'in 'Çorap' Boyuna Karışmıştı

S.K. 4 yıl önce Ordu'da düzenlenen konser programında Gülşen’e "Çorabını çek, başkan sahneye geliyor” demiş ve Gülşen’in tepkisini çekmişti.

Gülşen'in tepkisinin üzerine "şaka yaptığını" söyleyen S.K'ya Gülşen, "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız? Şu anda şaka yapacak kadar bir samimiyet hissetmiyorum" diyerek karşılık vermişti.

Ordu büyükşehir belediyesi ordu çocuk tacizi çocuk istismarı gülşen