Gülşen Konserinde Bir Suriyeli, 15 Yaşında Bir Türk Evlâdını Öldürdü

TAKİP ET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Adana'da düzenlenen konserde bir Suriyeli, 15 yaşında bir Türk evlâdını bıçakladı.

Ortadoğu'nun haberine göre Gülşen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Adana'da bir konser verdi. Akif Ozan Özdoğan (15) da konsere abisi Orçun Özdoğan, arkadaşı Mustafa G. ve bir diğer arkadaşıyla birlikte gitti.

İddiaya göre burada Mustafa G., iki kız arkadaşını görerek yanlarına gitti. Ancak kızlarla beraber konsere geldiği belirtilen Suriyeli M.C. (17), aralarında çıkan tartışmada bıçak çekti.

Mustafa G., Orçun Özdoğan ve Akif Ozan Özdoğan'ı bıçaklayan M.C. kayıplara karıştı. Bunun ardından yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldıysa da Akif Ozan Özdoğan sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Akif Ozan Özdoğan 15 yaşında hayatını kaybederken diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, olaya ilişkin başlatılan soruşturmada Suriyeli M.C.'nin Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde yakalandığı bildirildi.

Gülşen Konserinde Bir Suriyeli 15 Yaşında Bir Türk Evlâdını Öldürdü