Gülşen Tahliye Edildi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen tahliye edildi.

Aylar önce söylediği sözler nedeniyle hukuksuz olarak tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen tahliye edildi.

Gülşen, Nisan ayında sahne arkadaşına söylediği söz gündeme getirilerek tutuklanmıştı. Tutuklama Sedat Peker'in Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kadar uzanan bir rüşvet ağını ifşa ettiği günlere rastlamış ve gündem değiştirme amacıyla yapıldığı öne sürülmüştü.

Sedat Peker'den Dikkat Çekici İddia: Gülşen'in 30 Nisan'daki Sözü Neden Şimdi Gündem Oldu?

Gülşen'in tutuklanmasının ardından Sedat Peker, "Bunların içinde kendince psikolojik harpte uzman bir tip var. Benim bu paylaşımımdan sonra oluşan bu dalgayı kırmak için bir fikir ortaya atıyor. Gülşen'i pazartesi günü tahliye ettirirsek hem toplumda olumlu bir hava oluşur hem de gündemi değiştiririz diye bir fikir ortaya atıyor. Ancak bilmiyor, serdengeçtiler her yerde.) Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle geleceğim" paylaşımında bulunmuştu.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Sedat Peker'in kısa süre önce söylediği üzere Gülşen hakkında tahliye kararı verildi. Gülşen hakkında tahliye kararı verilirken ünlü şarkıcının dosya davaya dönüşene kadar ev hapsinde kalacağı belirtildi. Gülşen'in gün içinde serbest bırakılması bekleniyor.

Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama: Yine Mağdur, Yine Mağdur, Yine Mağdur...

gülşen tahliye edildi ünlü şarkıcı tutuklandı tutuklama mahkeme sedat peker serbest gündem değiştirmek için bırakacaklar demişti