Gün Boyu Süren Şarjı ile Galaxy A32 Fiyatı Ne Kadar?

TAKİP ET

Galaxy A32 uzun pil ömrü ile samsung markasının akıllı telefon dünyasına kattığı yeni modeller arasında göze çarpıyor. Her geçen gün onlarca markanın belki de yüzlerce modelini gördüğümüz akıllı telefonların hüküm sürdüğü mobil teknoloji dünyasında galaxy A32 de kendine has özellikleri ve öne çıkan avantajları ile tercih edilmeyi bekliyor.

Galaxy A32 Teknik Özellikleri Nelerdir?

Mobil oyunlardan görüntülü konuşma olanaklarına sosyal medya uygulamalarından film izleme konforuna akıllı telefonlar hayatın her alanında eğlenceli ve kolaylık sağlayan özellikleri ile bir şekilde ilgi çekmeyi ve kullanılması gerekliliğini gösteriyor.

Samsung markasının akıllı telefon serileri arasında kullanıcılar tarafından oldukça sık tercih edilen galaxy A32 teknik özellikleri nelerdir detaylarında neden bu kadar göz önünde ve kullanışlı bir telefon olduğuna dair işaretler saklıyor.

Şarj özelliklerinden ekran boyutuna hafıza seçeneklerinden kamera çözünürlüklerine dair tüm detayları maddeler halinde sıralayıp bu akıllı telefon modelini tanımanıza yardımcı olacağız.

Galaxy A32 akıllı telefon modeli 4 adet çoklu arka kamerasıyla şahane fotoğraflar çekmenize katkı verecek 64 mega piksel, 8 mega piksel ile iki adet de 5 megapiksel çözünürlükteki kamera gücüyle öne çıkıyor,

Samsung markasının yeni yüzü A32 6 GB ram ve 128 GB dahili hafızası ile hem performans olarak hem de saklama kapasitesi bakımından oldukça etkili,

Akıllı telefonlar arasında 5bin mah pil gücüyle dikkat çeken galaxy A32 şarjı ne kadar yeter sorusuna cevabı gün boyu hatta ertesi güne ulaşan şarj uzunluğu ile rahat bir kullanım sunuyor,

Parmak izi sensörü gibi güvenlik özellikleri de bulunmaktadır,

Ön kamerasının 20 mega piksel oluşu çok kaliteli self çekimlerinin habercisi,

Ekran boyutu olarak da oldukça yeterli bir büyüklükte olan samsung A32 modelinin 6,4 inç bir ekran boyutu bulunmaktadır.

Galaxy A32 Fiyatı Ne Kadar?

Akıllı telefonlar işletim sistemlerinin gücü uzun saatler giden pil ömrü ve süper amoled kalitesinde ekranları ile birçok işlemi yapmaya, mobil oyunlardan güncel olayların takip edilmesine müzik dinlemekten harita özelliklerine etkili ve faydalı olmaya devam ediyor.

Her üretilen malzemenin maliyeti gibi akıllı telefonlarda arge hizmetinden teknoloji fiyatlarına, işçilik ücretlerinden çeşitli vergilere birçok farklı kalemde maliyet ile satışa sunulabilen cihazlardır. Tüm bu etkenler düşünülerek galaxy A32 fiyatı ne kadar sorusuna cevap olacak fiyat bilgileri değerlendirilmelidir.

Samsung markalı cep telefonları içerisinde orta fiyatlarda sayılabilecek bir klasmanda bulunan galaxy A32 akıllı telefonunu indirim ve kampanyalar takip edilerek mayıs 2022 tarihleri düşünüldüğünde 4 bin 500 Türk lirasına bulabilmek mümkündür.

İnternet sitelerinden daha farklı fiyatlarda alınabilecek bu model en fazla 5 bin 500 Türk lirası fiyatı ile daha güvenilir ve bilindik firmalardan temin edilebilir. Galaxy A32 telefonu sahibi ola kullanıcılar bu modelin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayan bir telefon olduğu konusunda hemfikirler.