Gündemi Artık Muhalefet Belirliyor: 'Erdoğan Artık Metal Yorgunu'

TAKİP ET

Mehmet Tezkan dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Halk TV'deki köşesinde kaleme aldığı yazıda bundan 5 ya da 10 yıl önce Erdoğan'ın gündemi belirleyen kişi olduğunu belirten gazeteci Mehmet Tezkan, "Yer yarılsa fark etmezdi. Erdoğan’ın ağzından çıkan söz gündemdi... Hayır hayır kendi medyasının manşete taşımasından söz etmiyorum. Muhalefet peşine takılırdı. Konu ne olursa olsun" dedi.

28 Aralık 2011'de yaşanan ve 34 kişinin öldüğü Uludere olayını örnek veren Mehmet Tezkan, tartışmanın en hararetle yapıldığı günlerde yaptığı konuşmada "Her kürtaj Uludere'dir. Sezaryenle doğuma karşıyım. Bu Türk milletinin soyunu tüketir" dediğini hatırlattı.

"Gündemi Artık Muhalefet Belirliyor, Erdoğan Peşine Takılıyor"

"Türkiye Uludere/Roboski katliamını unuttu kürtajı tartışmaya başladı. Muhalefet peşine takıldı. Doktorlar sezaryenle doğum yapmaktan korkar hale geldi. Hastaneler gizli gizli kürtaj yaptı, gizli gizi sezaryenle doğum gerçekleştirdi. Roboski unutuldu gitti…" diyen Tezkan, "Erdoğan Roboski’yi unutturdu. Bunun gibi onlarca örnek verebilirim. Son bir yıla bakarsak tam tersi olmaya başladı. Gündemi artık muhalefet belirliyor, Erdoğan peşine takılıyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın KYK Açıklamasının Ardından Kılıçdaroğlu'ndan 'EYT' Açıklaması

"Erdoğan Artık Metal Yorgunu"

Erdoğan'ın artık gol atmayı bırakıp savunmaya geçtiğini belirten Tezkan, "Önüne konan çarpıtılmış rakamları, gerçekle ilgisi olmayan rakamları okuyarak yaptığı işlerin doğru olduğunu savunuyor. Hele ekonomik kriz var diyenlere kafa tutuşuna bi bakın. Verdiği örneği bi düşünün. Bana hak verirsiniz… Erdoğan da artık metal yorgunu…" ifadelerine yer verdi.

gündemi artık muhalefet belirliyor erdoğan recep Tayyip Erdoğan metal yorgunu mehmet tezkan