'Gündoğmuş Belediye Başkanı Bölgeye Gelen Yardımların Dağıtılmasına İzin Vermiyor' İddiası

TAKİP ET

Gündoğmuş'ta yaşayan bir kişi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in bölgeye gelen yardımların dağıtılmasına izin vermediğini söyledi.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Özeren geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımız için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, istedikleri şekilde evler yapılacak. Evi eski olan vatandaşlar, 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler" açıklamasıyla tepki çekmiş ve utanmadan kendisini savunmuştu. 

Vicdansızlığıyla hafızalara kazınan Özeren, şimdi de 'yardımların dağıtılmasına izin vermiyor' gibi korkunç bir iddiayla gündeme geldi. AKP'li Özeren'in bölgeye gelen yardımları belediyenin düğün salonunda topladığı ve ihtiyacı olan kişilerin talebine rağmen yardımları dağıtmadığı iddia edildi.

Gündoğmuş'ta yaşayan bir kişinin açıklamalarına göre; Özeren yardım için gönerilen ürünlerin başına kendi adamlarını dikerek paketlere ve eşyalara el koydu.

Helikopterler Kısa Sürede Gitti

Ayrıca yine aynı kişinin iddiasına göre bölgeye gelen helikopterler de yangına kısa süre müdahale ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Kontrol altına alınamayan yangın köylülerin mücadelesiyle söndürülmeye çalışılıyor. 

 

antalya gündoğmuş belediye başkanı mehmet özeren akp yardımlara el koydu dağıtmıyor adamlarını dikti helikopter