Güngören'de Kaza Yapan Bir Araç Takla Attı: Yaya Vatandaş Ölümden Döndü

TAKİP ET

Güngören'de meydana gelen trafik kazasında takla atan minibüsün çarptığı vatandaş ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Güngören’de meydana gelen trafik kazasında takla atan minibüsün çarptığı vatandaş ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kavşakta Çarpıştılar

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Güngören Sanayi Mahallesi Millet Caddesi üzerindeki Gür Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, kavşağa hızlı giren 34 EFR 141 plakalı kapalı kasa minibüs ile 34 PJT 49 plakalı cip çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs defalarca takla attı.

Yolda Yürüyen Vatandaşa Çarptı

Minibüsün takla attığı sırada yol kenarında yürüyen bir vatandaş da aracın çarpmasıyla yere düştü. Yaralanan vatandaş devrilen aracın altında kalmaktan son anda kurtularak ölümden döndü. Minibüs sürücüsü ise kendi imkanlarıyla aracından çıkabildi.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

(DHA)

güngören kaza takla yaya