Gürsel Tekin Mikail Hasbek'e Canlı Yayında Öfkelendi: Sen Taliban'ın Temsilcisi Olarak mı Geldin?

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, tv100 canlı yayınında Mikail Hasbek'e tepki gösterdi.

tv100 canlı yayınına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Mikail Hasbek'in "Cehape zihniyeti" ifadesine tepki gösterdi.

Tekin'in "Bir daha ağzınıza şöyle zihniyet mihniyet almayın, elbette eleştirebilirsiniz eleştiri her türlü haktır. Ama zihniyet falan derseniz ben çok ağır şeyler söylerim kusuruma bakmayın" sözüne "Sayın vekilim neyi nasıl konuşacağımı 29 yıl meslekte ömrünü harcamış bir insan olarak sormayacağım" diyen Hasbek'e Gürsel Tekin "Bana soracaksınız, ben de kendime hakaret ettirmeyeceğim kusuruma bakmayın. Siz 100 yıllık bir Cumhuriyet Halk Partisi'ne hakaret edemezsiniz. Siz avukat olmuşsunuz ama ne yazık ki insan olamamışsınız" ifadeleriyle yanıt verdi.

Hasbek "Milletin karşısında Cehape haddini bilecek, bu millet 11 kere sırtını döndü. 12.'ye de sırtına döner. Cehape zihniyeti millete sırtını dönmemeyi..." deyince Tekin "Bir daha bu 'zihniyet'i ağzınıza alırsanız size çok ağır sözler kullanacağım" şeklinde konuştu.

"Niye sırtını dönüyor beyefendi?" diyen Hasbek'e tepki gösteren Tekin, "Yahu kardeşim sen nerede yaşıyorsun? Uzayda mı yaşıyorsun? Bu meselede en ağır eleştirileri yapan CHP'lilerdi. İnsaf edin, bir okuyun görün. Trollere baka baka körleşmişsiniz" dedi.

"Körleşen ben değilim, bir Tanju Bey (Özcan) meselesini bile çözemeyen bir genel başkan var" diyen Hasbek'e "Bak kardeşim oralara girerseniz sizin tüm rezaletinizi sayfa sayfa anlatırım. Biz ne konuşacağız burada? Partileri mi yarıştıracağız? Benim partim tertemiz, pırıl pırıl. Senin partin kirli" diyen Tekin'e Hasbek "Benim organik bir bağım yok" yanıtını verdi.

Bunun üzerine Tekin, "Organik bağın yok ama maşallah neler konuşuyorsun kimin temsilcisi olarak geldin sen Taliban temsilcisi olarak mı geldin?" diyerek tepki gösterdi.

Gürsel Tekin Mikail Hasbek'e Canlı Yayında Öfkelendi Sen Taliban'ın Temsilcisi Olarak Geldin?