Güvenç Dağüstün Konser Sonrası Saldırıya Uğradı

TAKİP ET

Şarkıcı Güvenç Dağüstün, "Bağımsızlığa Ezgiler"-30 Ağustos Dinletisi adlı konserinden çıktığı esnada saldırıya uğradı.

Şarkıcı Güvenç Dağüstün Kadıköy Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen "Bağımsızlığa Ezgiler"-30 Ağustos Dinletisi adlı konserde sahne aldı. Konser sonrasında Dağüstün'ün saldırıya uğradığı öğrenildi.

Olaya ilişkin açıklama yapan Dağüstün'ün avukatı Serkan Günel, "Müvekkilim, arkadaşım Güvenç Dağüstün'ün bu akşamki özgürlük parkı konseri sonrası saldırıya uğradığını öğrendim. Şimdi hastanede rapor alınacak, yanına gidiyorum. Umarım failler yakalanacak olayın iç yüzü kısa sürede anlaşılacaktır.

Göztepe karakolundayız, Güvenç Dağüstün'ün bir gözü kapanacak kadar morarmış başka yerlerinde de morluklar var. Emniyet mensupları verilen eşkal üzerinden kameraları araştırıyor gerçekten çok ilgililer müteşekkiriz.

Olay 22:50-23:05 arası Özgürlük Parkı etkinlik alanı personel çıkışı tarafında olmuş, kirli sakallı üzeri beyaz uzun boylu bir kişinin eşkalini tanımlayabiliyor Güvenç Dağüstün. Olay anında orada olup gören biri varsa bana dm den ulaşırlarsa çok makbule geçecek" ifadelerini kullandı.

Dağüstün'den İlk Açıklama

Konuya ilişkin olarak yaptığı ilk açıklamada Güvenç Dağüstün "Çok telefon, mesaj geliyor. Dönemiyorum. Darp raporu aldım, karakolda ifade veriyorum. Avukatım, arkadaşlarım yanımda. Belediye yetkilileri yanımda. Merak etmeyin. Şu işler bitsin, detaylı yazarım. Ama saldırganlar kimdi, neydi şimdilik bilmiyorum" dedi.

Dağüstün Halk TV'den İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada ise "Saat 22:50’de konser alanından ayrıldım. Park içerisinde arkadaşımla yürürken karşımdan gelen bir kişi bana yumruk attı ve yere düştüm. Ardından yanındakilere ‘vurun vurun’ diye bağırdı. İki kişi ayağımdan sürükledi ve bana yerdeyken vurdular. Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar araya girip yardım etti. Öğrendiğim kadarıyla iki kişi de gözcü olarak bekliyormuş" ifadelerini kullandı.

Güvenç Dağüstün Konser Sonrası Saldırıya Uğradı