Güvenlik Görevlilerinin Tecavüz Edip Öldürdüğü Şeyma Demir'in Babasından Açıklama

TAKİP ET

Vahşice öldürülen Şeyma Demir'in babası Vedat Demir'den açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Şeyma Demir'in cesedi Kızılırmak kıyısında bulunmuştu. Şeyma Demir ve evlilik planları yaptığı Hasan Aydoğan (21) Ağbayır mevkiinde ormanlık alana gitmiş, yanlarına gelerek silah gösteren ve polis olduklarını iddia eden güvenlik görevlileri Sami Aydoğan ve Şefik Ekici tarafından kelepçelenerek Kızılırmak kıyısına götürülmüşlerdi.

Sami Aydoğan, burada genç kıza tecavüz ettikten sonra Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan'ı öldürüp cesetlerini Kızılırmak'a attıklarını itiraf etmişti. 

Çifte Vahşeti İtiraf Etti: Genç Kıza Tecavüz Edip Sevgilisiyle Birlikte Öldürdüler


Şeyma Demir'in cesedi Kızılırmak kıyısına vurdu, ancak Hasan Aydoğan'ın cansız bedeni halen aranıyor.

Vahşice öldürülen gençler için Kırşehir'de düzenlenen yürüyüşte cani Şefik Ekici ve Sami Aydoğan'a tepki gösterilirken yürüyüşte baba Vedat Demir de yer aldı.

Açıklama yapan Demir, "Benim canım yandı, ciğerim yandı. Hiç kimsenin canı, ciğeri yanmasın" dedi. Adalet istediklerini belirten Demir, "Bu kişilerin en ağır cezayı almalarını istiyoruz. İdam istiyoruz. Biz çocuklarımızı dışarı çıkaramayacak mıyız? Okula gitmeyecek mi? 3-5 arkadaş toplanıp bir yerlere piknik yapmaya gitmeyecek mi? Benim ciğerim yandı, başka ciğerler yanmasın. Gereken cezalar verilsin" ifadelerini kullandı.

şeyma demir vedat demir hasan aydoğan sami aydoğan şefik ekici tecavüz cinayet açıklama