Güvenlik Görevlisinin Parmağını Koparan Kadın Hakkında 4,5 Yıl Hapis İstemi

TAKİP ET

İstanbul'da bir mekanda kendisini dışarı çıkaran güvenlik görevlisinin parmağını koparan Kazak kadın hakkında 4,5 yıl hapis istendi.

Beyoğlu'nda bir gece kulübünde huzursuzluk çıkardıkları için mekanın güvenlik görevlisi tarafından dışarı çıkarılan 3 kadından birisi hakkında 4,5 yıl hapis istendi. Kendisini dışarı çıkaran güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparan Kazak kadının yargılandığı davada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame hazırlandı.

İddianamede Kazakistan uyruklu Uluossyn M. ile parmağı kopan güvenlik görevlisinin birbirlerinden şikayetçi oldukları belirtildi.

Adli Tıp Kurumu raporuna göre sanığın yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek nitelikte olduğu, müştekinin ise parmağının ampute olduğu, 2. dereceden kemik kırığı meydana geldiği bilgisine yer verilen iddianamede yer alan sanığın ifadesinde ise "Mekanın içinde ve dışında darbedildim. Müşteki elini ağzıma soktu ve ağzımı yırtacak boyuta getirdi. Kendimi korumak için elini ısırdım. Alkollü olduğum için ne yaptığımı bilmeden karşılık verdim" dediği kaydedildi. Kazakistan uyruklu Uluossyn M. hakkında 4,5 yıl hapis istendi.

 

 

istanbul gece kulubü güvenlik görevlisi parmak hapis