Güzellik Merkezinde 8 Bin Liralık İşlem Yaptırıp Ücret Ödemeden Kaçtı

TAKİP ET

Antalya'da bir güzellik merkezine giden kadın, 8 bin liralık işlem yaptırdıktan sonra kahve içme bahanesiyle dışarı çıkarak taksiye binip kaçtı.

T24'ün haberine göre 17 Ekim günü Antalya'nın Kepez ilçesi, Kültür Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2 kadın, randevu alarak kuaför Ahmet Karaarslan'ın güzellik merkezine geldi.

Saçlarına kaynak ve benzeri çeşitli işlemler yaptıran müşterilerden biri 2 saat süren işlemlerin ardından arkadaşının da çantasını alarak "Dışarıda kahve içeceğim" dedi ve kapının önüne çıktı.

Kapının önünde bir süre oturan kadın, taksiye binerek kayıplara karıştı. Bu sırada işletmede kalan arkadaşına "Ben kaçtım sen de kaç" diye mesaj attı.

"Paranın Çocuk Esirgeme Kurumu'na Bağışlanmasını İstiyorum"

Güzellik merkezindeki kadın ise daha sonra ödeyeceğini söyleyerek işletmeden kaçmaya çalıştı. Fakat güzellik merkezinin sahibi Ahmet Karaarslan, olayı polise ihbar etti.

Polis merkezine götürülen kadın, ödemeyi 7 Kasım'a kadar yapacağını söyleyince salıverildi. Olayı anlatan kuaför Ahmet Karaarslan, "2 arkadaş gelip kaynak ve diğer işlemleri yaptırdı. Bunlardan biri kaçarken diğerini yakaladık. Bunlardan şikayetçi oldum. Paranın alınmasını ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanmasını istiyorum. Ben parada değilim. Meslek haline getirdiler. 20-25 arkadaşımın canı yandı. Başka kimsenin canı yanmasın istiyorum. Emek hırsızlığı bu. Burada emek var ve bunun çalınmasını istemem" ifadelerini kullandı.

güzellik merkezinde 8 bin liralık işlem yaptırıp ücret ödemeden kaçtı ahmet karaarslan antalya kepez