Habertürk'e İsyan Eden Depremzede Kadın: Neden Çalışmaya Olmayan Yeri Çekmiyorsunuz?

TAKİP ET

Depremin 150'nci saatinde, Habertürk TV Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'ndeki enkazın altında ses gelen 3 kişinin kurtulmasını görüntülerken, depremzedelerden biri canlı yayında isyan etti: "Siz haberci olarak burayı mı çekiyorsunuz? Neden çalışmaya olmayan yeri çekmiyorsunuz?"

Türkiye, yıllardır alınmayan tedbirler sonucu tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşıyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, can kaybındaki artışı sürdürüyor.

Deprem, 10 kenti kapsadı ve 13 buçuk milyondan fazla insan etkilendi. Binlerce insan hâlâ enkaz altında olduğu belirtiliyor.

Deprem geride 7 gün kalırken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Depremin 150'nci saatinde, Habertürk TV Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'ndeki enkazın altında ses gelen 3 kişinin kurtulmasını görüntülerken, depremzedelerden biri canlı yayında isyan etti.

Depremzede kadın, annesinin enkaz altında kaldığını ve arama kurtarma çalışmasının yapılmadığını belirterek tepkisini canlı yayında dile getirdi:

"Benim annem enkaz altında. Siz haberci olarak burayı mı çekiyorsunuz? Neden çalışmaya olmayan yeri çekmiyorsunuz? Annem kardeşimle ikinci katta. Neden çekmiyorsunuz orayı? Habercilik bu mu? Benim annem orada, bir tane çalışan yok."

Yurttaş, annesinin bulunması için çalışan ekip bulunmadığını ve habercilik anlayışının eleştirdi. "Allah size de yaşatsın, duyuyor musunuz? Bir tane ekip bile yok..."

habertürk deprem medya depremzede enkaz yardım afad