Hacettepe Üniversitesi'nde Bir Dönemde Üçüncü İntihar Vakası: Rektörlük İntihar Olduğunu Söyleyemedi

TAKİP ET

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi bir genç daha yaşamına son verdi. 1 dönemde üç intihar vakası yaşanan Hacettepe Üniversitesi intihar olduğunu söyleyemedi.

Üniversite, lise hatta ortaokul seviyesindeki öğrencilerin intihar haberleri gün be gün artarken aralarına bir yenisi daha eklendi. 

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransız Dili Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Zeynep Güven yaşamına son verdi. Hacettepe Üniversitesi İnstagram hesabından hayatını kaybeden genç kız için taziye mesajı yayınlanırken yorumlarda biraraya gelen öğrenciler rektörlüğe tepki gösterdi. 

Aynı dönem içinde Hacettepe Üniversitesi öğrencisi 3 kişi intihar etti. Hacettepe Üniversitesi öğrencileri ise taziye mesajında ölüm nedeninin intihar olduğunu bile söyleyemeyen rektörlük hesabına tepki gösterdi. 

Paylaşım yorumları altında : 'Okulumuzda neden bu kadar çok intihar vakaları yaşanıyor', '1 dönemde 3 arkadaşımız intihar etti. Hacettepe rektörlüğü taziye yayınlamaktan başka bir şey yapmayacak mı?'  yorumları yapıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ankara hacettepe üniversitesi intihar üniversite öğrencisi yaşamına son verdi