Hadise, Reza Zarrab ile İlişki Yaşadığı Söylentilerine Tepki Vermeyen Ebru Gündeş'i Sildi

TAKİP ET

Hadise; Reza Zarrab'ın, kendisiyle Ebru Gündeş'i aldattığı haberlerine son noktayı koydu.

Aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açan Ebru Gündeş'in açıklamasından sonra aldatıldığı kişinin Hadise olduğu ve bu bilgiyi Gündeş'in falcısının verdiği öne sürülmüştü.

Kocasının hayatında başka kadınlar olduğunu ve aldatıldığı söyleyen Gündeş, aldatıldığı kadını tanıdığını hatta yasak ilişkiye hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu iddia etmişti. 

Gündeş'in açıklamaları sonrasında çalkalanan magazin dünyasında bahsedilen ikinci kadının Hadise olduğu ve Gündeş'in bunu uzun zamandır bildiği iddia edildi. Aynı dönemlerde ''O Ses Türkiye'' programının jüriliğini yapan ve ekranda samimi davranışlar sergileyen ikilinin hakkında çıkan asılsız haberlere cevap veren Hadise, iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusu yapacağını belirtti.

Birçok ünlü isim ve hayranı Hadise'ye destek verirken, kadına şiddetin farklı bir boyutunu yaşadığı sırada olayların başrolündeki Ebru Gündeş herhangi bir açıklama yapmadı. 

Ünlü isimlerin de tepkisini çeken Gündeş sessizliğini korurken Hadise kendisine destek vermeyen Gündeş ile olan tüm fotoğraflarını sildi.

ebru gündeş reza zarrab boşanma evlilik bodrum hadise fotoğraf