Hadsiz Akit Yazarı: Bugün 17 Mayıs, Haydi Sarhoşlar Koşun!

TAKİP ET

Tam kapanma dönemiyle beraber alkol satış yasağının son bulmasına öfkelenen Ali Karahasanoğlu, haddini aşarak alkol kullanan vatandaşlara saldırdı.

Yandaş medya ürünü Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, tam kapanma döneminde getirilen alkol satış yasağının son bulmasını ele aldığı bir yazı paylaştı. ''Bugün 17 Mayıs, haydi sarhoşlar koşun!'' başlıklı yazısında ağzından köpükler saça saça alkol kullanan vatandaşlara saldıran Karahasanoğlu, tekel bayilerin açılmasıyla beraber içki almaya gidecek olan vatandaşları eleştirdi. 

Yazısında ''17 günde binlerce haber üreterek, siyasi iktidarı, 'Fırsattan istifade, alkolü yasakladılar..  Bu bir deneme idi. Şimdi devamı gelecek' diyerek suçlayan sarhoş kafalar, şimdi tekel bayilerinin önünde kuyruk olup, istedikleri kadar zıkkımlanacaklar...'' ifadelerini kullanan gerici Karahasanoğlu, kanunlara uymadan getirilen yasaklar yerine içki içen vatandaşlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 

17 Gün İçki Satışı Olmasa Ölür müsünüz?

Ar damarı çatlayan ve iktidar yerine kanunsuz yasaklarla baskı altında tutulan vatandaşa hesap soran Karahasanoğlu, “17 gün içki satışı olmasa, ölür müyüz? ne olur, 17 gün tekel bayileri kapalı olsa? diyemeyen.. Üstüne üstlük, salgını durdurmak için alınmış tedbirler üzerinden, 'Laiklik' tartışması açanlar.. 'Rejim kavgası' çıkaranlar.. Bugün itibari ile haydi söyleyin.. Haklı mıymışsınız?'' sözleriyle yasağın kaldırılmış olmasından dolayı vatandaşları suçlar gibi konuştu.

Yetersiz aşılama ve berbat bir salgın yönetimi sebebiyle ölen binlerce insanı içki içen insanların yasağı protesto etmesiyle başdaştıran yandaş yazar Karahasanoğlu, yüzü kızarması beklenirken bir de yasağa karşı çıkan vatandaşlara ''İlla da illa rakım.. İllla da illa içkim dediniz... Ölen insanlar bile, sizleri bu takıntınızdan vazgeçiremedi..'' diye seslendi.

 

yeni akit ali karahasanoğlu içki sarhoşlar koşun alkol satış yasağı tekel bayi