'Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanmalı Mı' Anketi

TAKİP ET

Ipsos'un anketine göre, toplumun yüzde 84'ü hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının yeniden uygulanması gerektiğini düşünüyor.

Ipsos tarafından Milliyet gazetesi için yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, neredeyse her 10 kişiden 8’i hafta sonları tüm Türkiye’de ya da bazı illerde sokağa çıkma kısıtlamasının yeniden uygulanması gerektiğini düşünüyor.

Milliyet'in araştırma sonuçlarına yer verilen haberinde, "Restoran ve kafelerin gece 22:00’den sonra kapatılması uygulaması destekleniyor, hatta tüm gün kapatılmalı diyen bir grup da var. Neredeyse her 10 kişiden 8’i hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının yeniden uygulanması düşüncesinde. Haksız da sayılmazlar, yoksa sorunu önemsemeyen, neredeyse inkâr eden önemli bir kesim varken hastalık ile mücadele çok zor olacak. Haberini aldığımız aşı ve belki arkasından gelecek başka aşılar yaygın şekilde uygulanana kadar dayanabilmek için hem bilinçlenmek, hem de topyekûn önlem almak zorundayız" denildi.

milliyet ipsos anket sokağa çıkma kısıtlaması türkiye covid-19 koronavirüs virüs tedbirleri kısıtlama sokağa çıkma kısıtlaması haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması gelsin mi anketi milliyetin haberi