Hakan Ünser'den Milliyetçilere Çağrı

TAKİP ET

Hakan Ünser, milliyetçilere çağrıda bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Hakan Ünser, #MilliyetçiÇağrı etiketiyle Türk milliyetçilerine çağrı yaptı.

"Yağma ve talan düzenin yerine adaletin tesis edildiği, kızlarımızın sahiplenilecek birer varlık değil; töremizin, dilimizin ve dinimizin söylediği şekilde “eş” olduğu, gençlerimizin yarına umutla baktığı, özgür ve müreffeh Türkiye’ye ulaşmak için..." başlığıyla paylaşım yapan Ünser videoda şu ifadeleri kullandı:

Demokratik seçimler milletimizin iradesinin yansımasını sağlar ve ülkemizin kaderini belirleme fırsatı sunar. Türk milliyetçileri sandığa gitmeli ve oyunu aydınlıktan yana kullanmalıdır. Türk milliyetçileri sandıkta değişimin fitilini ateşlemelidir. Benim hayalim Türkiye'nin çağdaş, ilerici ve gelişmiş bir ülke olmasıdır. Türk gençlerine 'giderse gitsin' diyenlerin iktidarına son vermek için Türk milliyetçilerini sandığa davet ediyorum.

 

Ünser'in başlattığı akım, milliyetçi camiadan destek bulmaya devam ediyor. Son olarak Şevket Bülent Yahnici de bir video yayımlayarak milliyetçi seçmeni sandığa davet etti.

Ünser'in çağrısına  Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreteri Alparslan Yılmaz da katıldı. Twitter'dan video paylaşan Yılmaz, "Türk Milliyetçisi dava arkadaşlarıma çağrımdır: Sandığa gidip ülkemize sahip çıkalım. Türkçülük ve ümmetçilik yan yana gelemez." ifadelerini kullandı.

 

Ünser'in çağrısına milliyetçi camianın önemli isimlerinden Yılma Durak da katıldı. 

 

Ünser'in çağrısına Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun da katıldı. Ercilasun, "Tek adam rejiminden kurtulmak istiyorsak mutlaka sandığa gitmemiz gerekiyor." çağrısında bulundu. 

 

 

Ünser'in çağrısına Prof. Dr. İskender Öksüz de katıldı. Öksüz, "Oy vermenizi, oyunuzu kullanmanızı istiyorum" dedi. 

 

hakan ünser şevket bülent yahnici milliyetçilere çağrı seçimler türk milliyetçileri