Hakan Ural: Dibine Kadar Yandaşım

TAKİP ET

Magazin yorumcusu Hakan Ural, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi duyduğunu ve dibine kadar yandaş olduğunu söyledi.

Daha önce Kanal İstanbul projesini desteklediği ve Montrö'yü eleştirdiği ifadeleriyle tepki çeken magazin yorumcusu Hakan Ural bu kez de iktidar 'yancısı' olduğunu itiraf etti.

Katıldığı bir televizyon programında son 20 yıldır sırat köprüsünden geçildiğini söyleyen Ural, "Ben şu an dibine kadar yandaşım. Ben her zaman Türkiye Cumhuriyeti devletinin hizmetkarı, halkı tarafından seçilmiş görevli kim varsa dibine kadar yanındayım. Son 20 yıldır inanılmaz bir sırat köprüsünden geçiyoruz. Sanatçı yandaş olmaz diyorlar... Neden? Siyaseti neden vardır?'' dedi.

Cevap Vermeyi Zaman Kaybı Olarak Görüyorum

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgiden söz eden Ural, yandaş olduğu için kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Aynı anda hem ülkesinde yaşayan insanlara hem de Erdoğan'a sevgi duyduğunu iddia eden Ural, "Bir insanın devletimin yanında olmasının aşağılanması kadar abes bir durum olabilir mi? Bugün sözde muhalifim adı altında birisi söylüyor ise yarın sen muktedir oldun geldin bu sefer sen yandaş mı oluyorsun? Bu abes durum. Aklı selim bir kişinin zaten bu seviyesizlikte algı yaratma çabası olmaz. Ben bu kişilere cevap vermeyi zaman kaybı olarak görüyorum. Ben bildiğim doğru neyse onu söyleyen bir adamım. Devletimi, milletimi seviyorum. Bu ülke insanına büyük saygım ve sevgim var. Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük saygı ve sevgi duyuyorum. Bu ayıp bir şey mi?'' şeklinde konuştu.

Ural ayrıca kendisinin devlete sevgi ve saygı duyacak şekilde büyütüldüğünü belirterek 'ben devletçi bir insanım' dedi.

hakan ural akp recep tayyip erdoğan yandaş televizyon programı