Hakkari'de Bir Türk Askeri Kaçakçılara Müdahale Ederken Şehit Oldu

TAKİP ET

Hakkari Derecik'te kaçakçılara müdahale eden Teğmen Halis Keskin şehit oldu.

Kahraman Türk ordusu, Hakkari Derecik'te kaçakçılık faaliyetine müdahale eden Piyade Teğmen Halis Keskin'in şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada Piyade Teğmen Halis Keskin'in Barazgir Çayı'na düştüğü, ağır yaralanan Keskin'in kaldırıldığı hastanede şehit olduğu ifade edildi.

MSB'nin açıklamasında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Şehidin Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Karapınar Mahallesi'nde bulunan baba ocağına şehadet haberii iletildi. Şehidin hanesine mübarek Türk bayrağı asılırken Keskin'in geçtiğimiz yıl evlendiği ve eşi Elif Keskin'in 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehidin mübarek naaşı, yarın Bursa Büyükorhan Merkez Camii'nda kılınacak ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Sarnıç Mahallesi'nde toprağa verilecek.

hakkari bir türk askeri kaçakçılara müdahale ederken şehit oldu halis keskin teğmen piyade elif keskin eşi hamile 4 aylık