Hakkı Öcal'dan Torpil Savunması: 'Bilimsel Açıklaması Uzun Sürer'

TAKİP ET

Yandaş yazar Hakkı Öcal'ın torpil savunması pes dedirtti.

(Görsel: Onedio) Türk hekimleri kendi ülkelerinde aldıkları düşük maaşlar ve yaşadıkları birçok sorun nedeniyle yurt dışına göç ediyor. 

ÖZEL HABER | Türk Hekimleri mi Kaçıyor, Türkler Hekimlerini mi Kaçırıyor?


Ancak Türk hekimlerine sefaleti ve görev alanlarında şiddeti layık gören AKP'liler hekimlerin yurt dışına neden göç ettiklerini anlamak yerine onları "hainlikle" ve "nankörlükle" suçluyor.

Almanya'da bir hastaneden fotoğraf paylaşan 3 Türk hekimin görüntüsünü FETÖ'cülerle bir tutarak "Kaçan 1 $ Dolarlık fetöcülerden sonra, sıra bu gayri milli 1 Euro'luklar da.." ifadeleriyle paylaşan Tekin Öget isimli bir şahsın paylaşımını alıntılayan yandaş yazar Hakkı Öcal, "Haram olsun aldıkları burs, verilen ders...." dedi. 3 Türk doktoruna aldıkları burs ve dersi "haram eden" Hakkı Öcal, kendisine yanıt veren bir kişiye verdiği cevabıyla ise pes dedirtti.

Sedat Yeşil'in "Abi burda sizden ayrı düşünüyorum malesef, nedenine gelince biraz uzun hikaye, şimdi oturup ciddi bir araştırma yapılmalı bence niçin ülkeyi terk ediyorlar diye. ODTÜ mezunu YTÜ mezunu genç Türk telekoma alınmıyor bakıyorsun Fırat Üniversitesi mezunu alınmış, tüm verileri öbürlerinden düşük" şeklindeki yorumuna yanıt veren Hakkı Öcal şu skandal ifadeleri kullandı:

"Sayın hocam... İşe alımda 'tanıdık' kriterini tercih ederim. Bunun bilimsel açıklaması da var. Uzun sürer... Belki o Fırat'lı çocuğu tanıyanın bildiği bir 'şey' vardır ki ne GPA ne yazılı sınav ve ne de CV karşılar. Ama burada mesele o değil; buradaki 'övünme' iğrenç ötesi."

hakkı öcal torpil savunması bilimsel açıklaması var