Halı Sahada Kalp Krizi Geçiren Arkadaşının Anısına Düzenlenen Maçta Kalbine Yenildi

TAKİP ET

Bursa'da bir vatandaş halı saha maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden arkadaşının anısına düzenlenen futbol turnuvasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

NTV'nin haberine göre evvelsi akşam Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, Kavaklı Sokak'ta Mimar Sinan Halı Sahası'nda meydana gelen olayda 41 yaşındaki Sinan Öztürk, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yıldırım Belediyesi çalışanları, halı saha maçında kalbine yenilerek hayatını kaybeden 49 yaşındaki mesai arkadaşları İlyas Kader anısına bir halısaha turnuvası düzenlemişti.

Arkadaşının Kaderini Paylaştı

Kaleci olarak maça çıkan belediye çalışanı Sinan Öztürk, fenalaşarak yere yığıldı. Halı saha kenarında her ihtimale karşı hazır bekletilen 112 Acil Sağlık personeli ilk müdahalesini yaparak Sinan Öztürk'ü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Sinan Öztürk, ameliyata alındığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

halı saha kalp krizi geçiren arkadaşının anısına düzenlenen maçta kalbine yenildi sinan öztürk ilyas kader yıldırım belediyesi