Halil Falyalı Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Birçok siyasetçiye ve devlet görevlisine şantaj yaptığı ileri sürülen Halil Falyalı hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner başta, birçok siyasetçi ve devlet görevlisine şantaj yaparak uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen Halil Falyalı geçtiğimiz günlerde polise teslim olmuştu.

Halil Falyalı'nın kalp rahatsızlığı nedeniyle Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak Kardiyoloji Servisi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. Falyalı'nın kronik kalp ya da başka bir sağlık sorununun bulunduğu bilinmiyordu.

KKTC Başbakanı Ersan Saner geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, Sedat Peker'in "basın sözcüsü" Emre Olur ise Falyalı'nın şantaj görüntülerinin Sedat Peker'in elinde olduğunu söylemişti.

Sedat Peker Türkiye'nin gündemini belirleyen videolarını yayımladığı günlerde Venezuela'dan Türkiye'ye uyuşturucu trafiği ile ilgili Erkam Yıldırım'ı tehdit ettiği iddiasıyla Halil Falyalı'yı suçlamış, "Erkam Yıldırım Kıbrıs'a gittiğinde Halil Falyalı'nın misafiri. Ben Binali Bey'in böyle bir organizasyon içinde olduğunu düşünmüyorum. Erkam Yıldırım'la ilgili çekilen kasetler vardı, sonra bu işin aparatı haline geldi. Neden kokain yakalanamıyor, Erkam Yıldırım'ın gemileri üzerinden de değil sadece. Bu organizasyonun Mehmet Ağar da tamamen ortasında. Erkam Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın" demişti.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner başta birçok siyasetçi ve devlet görevlisine şantaj yaparak uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen Halil Falyalı geçtiğimiz gün