Halil Sezai'nin Dövdüğü Yaşlı Adamın Oğlundan Açıklama

TAKİP ET

Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i feci çekilde dövdüğü anlar ortaya çıkmıştı. Hüseyin Meriç'in oğlu konuyla alakalı konuştu. Yaşlı adamın oğlu kendisinin evden çıkmalarını beklediğini söyledi.

Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan Halil Sezai yaşlı bir adamı öldüresiye dövdü. Sabah saatlerinde ortaya çıkan videoyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i feci şekilde dövdüğü anlar ortaya çıktı. O görüntüler gündeme bomba gibi düşerken dayak yiyen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in oğlu konuyla alakalı açıklamada bulundu. 

Hüseyin Meriç'in oğlu şunları söyledi:

"Oğluyum. Görüntüleri emniyete verdik. Avukatımız ilgileniyor. Babam şu an iyi değil. Gideyim onun yanına. Ben yoktum. Benim çıkmamı beklemişler. Babamın ayağında terlik, telefon bile yok. Komşular aradı babanı dövüyorlar diye"

halil sezai 67 yaşındaki komşusunu dövdü adamın oğlu konuştu hüseyin meriç hüseyin meriçin oğlu konuştu tuza yaşlı adamı tekme tokat dövdü