Halk Ekmek Büfesine Saldırı: Sizin Yüzünüzden Fırıncılar Aç mı Kalacak?

TAKİP ET

İstanbul Zeytinburnu'nda İBB'ye ait bir Halk Ekmek büfesine saldırı gerçekleşti. Saldırgan, 'Sizin yüzünüzden fırıncılar aç mı kalacak? Kapatmazsınız burayı yakarım' dedi.

İstanbul Zeytinburnu'nda bu sabah saatlerinde Telsiz Mahallesi 314 sokak üzerinde bulunan Halk Ekmek büfesine saldırı gerçekleşti.


"Burayı Kapatmazsanız Yakarım"


Sözcü'nün haberine göre eline aldığı taşla büfenin camlarını kıran şahıs “Sizin yüzünüzden fırıncılar aç mı kalacak? Burayı kapatacaksınız. Eğer kapatmazsanız gelir burayı yakarım” diye bağırdı.

Ekmek dolu bir kasayı da çöpe atan saldırgan olay yerinden uzaklaştı.



Büfeyi işleten aile, Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi amirliğine giderek şikâyetçi oldu ve saldırıya ilişkin tutanak tutuldu. Şikayetin ardından saldırgan C.S'nin yakalandığı öğrenildi.


Halk Ekmek Olaya Müdahil Olacak


Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama da saldırıya tepki göstererek gerekirse büfenin önünde 24 saat nöbet tutacağını ifade etti.

Nama, büfenin sigortalı olduğunu ve Halk Ekmek tarafından onarılacağını belirtti. Nama, saldırıya ilişkin hukuki sürece de müdahil olacaklarını ifade etti.

Ekmeği maliyetin altında bir fiyata sattıklarını dile getiren Nama, “Sağlıklı ekmeği ucuza halka ulaştırmak için uğraşan vatandaşlarımız saldırıya uğruyor maalesef. Onların sonuna kadar yanındayız” dedi.

halk ekmek saldırı istanbul istanbul büyükşehir belediyesi istanbul halk ekmek