Halk TV'de Kürtçü Propaganda: Kürtçü Terör Sempatizanı Yılmaz Güney Anmasında Skandal Sözler

TAKİP ET

Halk TV'de alenen Kürtçü terör propagandası yapıldı.

Hakim katili, eski eşini arabayla ezip öldüresiye döven Kürtçü terör destekçisi Yılmaz Güney, AKP'liler, CHP'liler ve HDP'liler tarafından "hasretle" anılıyor.

Aykırı'nın aktarımıyla Yılmaz Güney'in sözde "Kürdistan" için ölen birtakım Kürtçü teröristlerin "sömürgecilerin baskı ve zulümlerine karşı dövüşerek şehit düşenlere" yönelik fikirlerini beyan ettiği arşiv görüntüleri: Türk vatandaşlarının yoğun uyarılarına ve tepki göstermelerine rağmen Halk TV'nin ısrarla yaptığı Yılmaz Güney anma programında skandal sözler sarf edildi.

Vatandaşların programın iptal edilmesi talepleriyle yaptıkları yoğun başvurular üzerine telefon hattını ve WhatsApp ihbar hattını kapatan Halk TV, Serhan Asker sunumundaki programı iptal etmedi.

Bir Kürtçü terör destekçisi olan Yılmaz Güney'in övülmesine tepki gösteren YouTuber 'Erlik'in aktardığına göre Halk TV canlı yayınında Yılmaz Güney'in "Kürt halkının kurtuluşunu istediği için sürgüne gittiği" ve ayrıca Hakim Sefa Mutlu'nun öldürülmesi içinse "Yumurtalık Davası" denildi.

HDP İle Kültür ve Turizm Bakanlığı Hakim Katili Yılmaz Güney'i Saygıyla Andı


halk tv alenen kürtçü propaganda terör sempatizanı yılmaz güney anmasında skandal sözler