Halka 'Lüksten Kaçının' Çağrısı Yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Lüks'ten Kaçınmıyor

TAKİP ET

Hutbelerinde "Lüks ve şatafattan kaçının" çağrısı yapan ve israfın haram olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, kendi çağrısına uymayarak ve israftan kaçınmayarak lüks otelde konaklayıp, toplantı düzenledi.

Halka hutbelerinde lüksten kaçınma çağrısı yapan ve israfın haram olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'daki 5 yıldızlı otelde Hac kafilesi yöneticilerini ağırlıyor. 

Tek kişilik konaklama fiyatının günlük 2 bin 700 TL'den başladığı, SPA, termal havuz, masaj, tuz odası gibi hizmetlerin olduğu 5 yıldızlı lüks otelde, Hac kafilesi yöneticileri 16-19 Mayıs tarihleri arasında konaklayacak.

Ali Erbaş, 422 Kafile Başkanı ile Toplantı Yaptı

AKP'li Diyanet İşleri Başkanı Başkanı Ali Erbaş'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıya, yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı Eğitim Merkezleri Müdürü İyad Muhammed Fadul ile 422 kafile başkanı katıldı.

Otelin, Halkın Kaçınması Gerektiği Diğer Hizmetleri

Ekonomik kriz ile mücadele etmesinin yanı sıra halkın kaçınması gerektiği lüks ve şatafat dolu otelde, yarı olimpik yüzme havuzu, termal havuz, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. Açık ve kapalı havuzlar kadın ve erkek ayrı olarak hizmet veriyor. Kadın erkek ayrı olarak fitness merkezleri, köpük, tuz odası, bakım kürleri, kese, masaj gibi hizmetler de bulunuyor.

ali erbaş diyanet diyanet işleri başkanlığı hac kafilesi lüks şatafat israf hutbe toplantı