Hamas'a Selam Yürüyüşüne Katılan Bir Adama, Bir Genç Yumruk Attı

TAKİP ET

'Hamas'a selam' yürüyüşünde bir genç, adama yumruk attı.

İstanbul'da bugün gerçekleştirilen 'Hamas'a Selam' , 'İsrail'e Lanet' yürüyüşünde bir genç, şeriat yanlılarının bayrağını açan kişiye yumruk attı. 

Bugün İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için İstanbul/ Galata Köprüsü'nde buluşan kalabalığın içinden biri şeriat bayrağı açtı. Bayrağı gören bir genç ise adama yumruk attı. 

İkili arasında tartışma çıkarken araya başka mürteciler de karıştı. 

"Ben de Müslümanım." diyen şahıs kalabalığa kendini ifade etmeye çalışırken yumruk atan genç mürteciler tarafından tartaklandı. 

Olayın sonrasında da bayrağı açan adamı yumruklayan genç, mürtecilerin hedefi haline geldi. "Ben de Müslümanım. Biz Türküz'" diyen genç şahıs, olay sonrasında mürteciler tarafından tartaklandı. 

İsmail Aydemir adlı, şeriat bayrağı açan şahsa yumruk atan üniversite öğrencisi Ege A. ters kelepçe ile gözaltına alındı. Ege A.'nın ters kelepçe ile götürüldüğü anlar tepki çekti. 

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Ege A., işlemleri için Karaköy Karakolu'na götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Ege A., adliyeye sevk edildi. (DHA)

Tutuklandı

Öğrenilen bilgiye göre şeriat yanlılarının bayrağını açan İsmail Aydemir'e yumruk atan üniversite öğrencisi Ege A. tutuklandı.

Metris Kapalı Cezaevi'ne Götürüldü

Ege A.'nın, tutukluluk işlemleri sonrası İstanbul'da bulunan Metris Kapalı Cezaevi'ne götürüldüğü öğrenildi.

 

hamas israil şeriat istanbul