Hamas'ın Katlettiği Masum Alman Turistin Kimliğini Annesi Doğruladı

TAKİP ET

Hamas'ın katlettiği ve cansız bedenini kamyonetin kasasında teşhir ettiği masum Alman turistin kimliğini annesi doğruladı.

Filistinli terör örgütü Hamas'ın İsrail'e yönelik olarak düzenlediği terör saldırısında Hamas, birçok kadın, yaşlı ve çocuğu araçlarla Filistin'e kaçırmıştı.

Filistinli Terör Örgütü Hamas, İsrail'i Vurdu: İsrail Savaş Durumu Alarmı İlan Etti

Hamas'ın kaçırıp cansız bedenini bir kamyonetin kasasında teşhir ettiği kadının, İsrail'e sadece müzik festivali için gelen masum Alman turist  Shani Louk olduğu ortaya çıkmıştı. 30 yaşındaki Alman dövme sanatçısının olay yerinde saldırı anında katledildiği tahmin edilirken kamyonetin kasasında teşhir edilen cansız bedeninin çok sayıda teröristin yumruklarına ve tükürmesine maruz kalması ise sosyal medyada tepki uyandırmıştı. Ayırca görüntülerde Louk'un bacaklarının durduğu pozisyonun doğal olmaması da dikkat çekmişti.

Annesi Kimliğini Doğruladı

Shani Louk'un annesi sosyal medyada yayınladığı görüntülerle ve çektiği video ile cansız bedenin kızına ait olduğunu doğruladı. 

Acılı anne yaptığı konuşmada kızı Shani Louk'a ait olan bir fotoğrafı elinde tuttu ve daha sonra kızının kimlik bilgilerini de paylaştı.

hamas israil alman turist terörizm shani louk