Hamas Sempatizanı, Burger King'e Saldırdı

TAKİP ET

Esenyurt'ta İsrail'in Filistin'deki saldırılarına protesto etme bahanesiyle tepki gösteren bir Hamas sempatizanı Burger King şubesine saldırdı.

Esenyurt’ta İsrail'in Filistin'deki saldırılarına protesto etme bahanesiyle tepki gösteren bir Hamas sempatizanı Burger King şubesine saldırdı.

7 Ekim'deki Hamas terör saldırılarından bu yana İsrail’in Filistin’e karşı sivilleri de hedef alan saldırıları devam ediyor. Yapılan saldırılarda binlerce sivil hayatını kaybetti. Türkiye dahil birçok ülkede İsrail’i boykotlar da başladı. Türkiye’de İsrail’e ait bazı restoran zincirleri ve malları da boykot edilimeye devam ediyor.

Bir Hamas sempatizanı İsrail'in Filistin'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla Esenyurt'ta bulunan Burger King şubesine geldi. Şubenin önünde bulunan demir parçasını alan Y.Y., camları kırmaya başladı. Camları kırarken, "Saldırıların hesabını vereceksiniz. Sizi daha yasaklamadılar mı" gibi ifadeler kullandı.

Restoran çalışanları olayı polis ekiplerine bildirmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri saldırgan Y.Y.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

 

burger king israil burger kinge saldırdı burger king