Hamile Eşini 'Bebek Benden Değil' Diyerek Öldüren Adam Bebeğin Babası Çıktı

TAKİP ET

6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer'i 'karnındaki bebek benden değil' diyerek öldüren Ali Rıza Yüzer'in bebeğin babası olduğu ortaya çıktı.

Konya'da 16 Aralık'ta 3 çocuğunun annesi 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer'e ''Karnındaki bebek benden değil'' diyen  Ali Rıza Yüzer, hamile eşine 5 el ateş etti. 

Kanlar içerisinde yere yığılan kadın olay yerinde can verirken, jandarmaya teslim olan Ali Riza Yüzer, tutuklandı.

Ali Rıza Yüzer hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 'Gebe olduğunu bildiğini eşini tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. 

Yüzer, "Olaydan yaklaşık 3-4 gün önce aramızda yeniden tartışma ve kavga oldu. Bu tartışma sırasında eşim bana 'çocukların ikisi senden' değil dedi. Ben de evden kendimi uzaklaştırarak sakinleştirdim. Zaten her gün eşimle ev işlerini yapmadığı için tartışıyorduk. Olay günü yine bu nedenle tartıştık. Eşim yine bana hitaben 'karnımdaki çocuk senden değil' dedi. Ben kendimi bir anda kaybettim. Evde içi dolu olarak bulunan tüfeğimi alarak 5 el ateş ettim. Tüfek bana dedemden kaldı. Daha sonra yaptığımın yanlış olduğunu anladım hemen ambulansı aradım. Sağlık çalışanları eşimi yere yatırıp kanayan yarasına tampon yapmamı istedi. Ben de bornozla eşime tampon yaptım ardından jandarmayı aradım" diyerek kendisini savundu.

DNA Sonuçlarında Bebeğin Babası Olduğu Ortaya Çıktı

Hamile eşini bebeğin kendisinden olmadığını düşünerek öldüren Yüzer'in örnekleri ölü bebekten alınan örneklerle karşılaştırıldı. Yapılan DNA testinde çocuğunun biyolojik babasının yüzde 99.99 Ali Rıza Yüzer olduğu tespit edildi.

İddianamede 'Atılı suçu hafifletmek maksadıyla çelişkili ifadelerde bulunduğu, alınan örneklerle çocuğun biyolojik babasının şüphelinin kendisi olduğu, haksız tahrik indiriminin uygulanmaması gerektiği' ifadelerine yer verildi.

konya sadife yüzer ali rıza hamile eşini bebek benden değil dna 6 aylık tüfek öldüren