Hamza Dağ, Özel Kalem Müdürü Olduğu İddia Edilen Kürşat Ayvatoğlu ile İlgili Açıklama Yaptı

TAKİP ET

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, özel kalem müdürü olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili iddialara yanıt verdi.

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturmuş, Ayvatoğlu'nun AKP'li vekil Hamza Dağ'ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülmüştü.

Ayvatoğlu'nun Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddiaları sosyal medyada yayılırken ortaya çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekilmiş görüntüleri de tepki toplamıştı.

Alkol, sigara ve 'zararlı madde' kullanımı hakkında kısıtlamalar getiren ve 'her türlü mücadelede yer alacağını' söyleyen AKP'li üyelerin arasında görülen Ayvatoğlu'nun siyasilerle fotoğrafları yayıldıktan sonra açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını belirtmişti.

Ancak Doğan'ın açıklamalarından hemen sonra Ayvatoğlu'nun bir gün önce Hamza Dağ ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmış, görüntülerin ardından Ayvatoğlu gözaltına alınmıştı.

Uyuşturucu En Hassas Olduğumuz Konulardan Biri

Gözaltı kararının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Hamza Dağ, ''Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız'' ifadelerini kullandı.

Dağ aynı zamanda ''Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz'' şeklinde bir paylaşımla AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde kullanıma da değindi.

kürşat ayvatoğlu uyuşturucu akp hamza dağ kalem müdürü kastamonu izmir muhammet doğan açıklama akp