Hande Baladın'ı Tehdit Eden Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

Milli voleybolcu Hande Baladın'a tehdit içerikli mesajlar atan şüpheli Mustafa N. tutuklandı.

Mustafa N. isimli şüpheli Milli voleybolcu Hande Baladın'a ve takımı Eczacıbaşı Dynavit'e Instagram üzerinden tehditlerde bulunmuştu.

Baladın'ı 'yüzüne asit atmak' ve 'arabasını taramak' ile tehditlerine sosyal medya üzerinden devam eden Mustafa N., paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

'Arabanı Tararım'

"Kızım dedim, orman yoluna yatarım, spor kulübüne giderken arabanı tararım dedim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmadı. Ben bunu alenen devamlı tehdit, taciz aklınıza gelebilecek ne varsa uyguladım. Fakat saf aşık gibi göründüm kendisine. Sanki bana her şeyi yaptırabilecek bir insanmış gibi. Bu da bundan nemalandı..."

'Senin Yüzüne Asit Atacağım'

"Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor.(...) Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok" 

'Silahla Tehdit' Suçundan Tutuklandı

Tehdit içeren bu paylaşımlar üzerine Hande Baladın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılığa gelerek ifade veren Baladın, şüphelinin cezalandırılmasını talep etti. 

Harekete geçen polis, Mustafa N.'yi Bakırköy'de yakaladı. Şüphelinin tehdit, yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan kaydının olduğu tespit edildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kaydı olduğu aynı zamanda hastanede teknik personel olarak çalıştığı da belirlenen Mustafa N., "tehdit ve hakaret" suçlarından başlatılan soruşturma kapsasında adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından şüpheli Mustafa N., Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe Mustafa N. "Silahla tehdit'' suçundan tutuklandı.

hande baladın tehdit milli voleybolcu silahla tehdit