Hande Fırat: Emine Erdoğan Çakma Çanta Kullanıyor

TAKİP ET

Hürriyet yazarı Hande Fırat, pahalı çantalar kullanmasıyla gündeme gelen Emine Erdoğan'ın çantalarının gerçek değil imitasyon olduğunu iddia etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Fransız ürünlerine boykot çağrısının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Emine Hanım'ın bir çantası var. O zaman onu sarayın bahçesinde yaksın" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından tekrar gündeme gelen Emine Erdoğan'ın pahalı çantaları hakkında Hürriyet yazarı Hande Fırat 'çakma' iddiasında bulundu.

Hande Fırat'ın söz konusu yazısında "Özellikle sosyal medyada Emine Erdoğan'ın kullandığı aksesuvarlar gündem oldu. Kaynaklarımdan bu konuda edindiğim bilgiler, sıfır atık projesine öncülük eden Emine Erdoğan’ın bu hassasiyetini çanta başta olmak üzere aksesuvarlarında da sürdürdüğünü gösteriyor. Orijinal marka çanta kullanmamaya özen gösteriyor. Yani iddia edildiği gibi büyük rakamlara çanta alınmıyor. Daha çok yerli malını tercih ediyor. Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor" ifadelerini kullandı.

hande fırat emine erdoğan çanta çakma fransız ürünleri