Hande Sarıoğlu ve Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a Ağır Cevaplar: Dönek, Yalaka

TAKİP ET

Kendisine "avam" diyen Ahmet Hakan'a "yalaka" şeklinde cevap veren Hande Sarıoğlu'nun ardından Buket Aydın da Hakan'a yönelik "dönek" ifadesini kullandı.

Cuma günü, Buket Aydın’ın Haber Global’de yayımlanan ‘Koltuk’ programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuştu. Kılıçdaroğlu'nun büyükşehir seçimleri öncesi yapılan programa gönderme yaparak Buket Aydın'dan gülmesini istemesine, Ahmet Hakan tepki göstermişti.

Hakan'ın "Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz" sözlerine tepki gösteren Buket Aydın, sosyal medya hesabından, Hakan'a yönelik "Sürekli dönen neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci var adını yazmaya gerek yok gözlüklü bıyıklı biri diyeyim... Yazı yazmış dediler “ben okumuyorum” bana söylediler. Neymiş Kemal bey neden benim programa çıkmış? Yazısında bir haber kanalını savunuyor aklınca. Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş" ifadelerini kullandı.

"Yalaka, Kukla"

Oryantal yaptığı videosunu sosyal medya hesabından paylaştığı için Habertürk’teki spor spikerliği görevinden ayrılmak zorunda kalan ve Ahmet Hakan'ın eleştirilerine maruz kalan Hande Sarıoğlu da Ahmet Hakan'a sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sarıoğlu, "Yalaka köşesinden bir şeyler yazmış ama birilerinin gölgesindeki köşesinden. Gram karakter duruşu olmayan kukla. Benim karakterim senin piyonluğunu mat eder. Şah" dedi.

 

 

ahmet hakan buket aydın hande sarıoğlu dönek yalaka kukla avam paylaşım sosyal medya gönderme cnn türk kemal kılıçdaroğlu köşe yazısı eleştiri ağır cevaplar