Hande Sarıoğlu'ndan Fatih Altaylı'ya Sert Tepki

TAKİP ET

Instagram hesabından dans ettiği bir videoyu paylaştıktan sonra HaberTürk'ten ayrılmak zorunda bırakılan Hande Sarıoğlu, "hunharca göbek atan doktor"a destek veren Fatih Altaylı'yı eleştirdi.

Şubat ayında meydana gelen olayda spiker Hande Sarıoğlu dans ettiği bir videoyu Instagram'da hikaye olarak paylaşmış, sonrasında ise HaberTürk'ten ayrılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Kalp ve Damar Cerrahı Opr. Dr. Banu Küçükpolat Seda Sayan'ın programında göbek atmış, Türk Tabipler Birliği Küçükpolat hakkında soruşturma başlatmıştı.

Konuya ilişkin başlayan tartışmalarda Ahmet Hakan, Küçükpolat'a destek çıkmış ve Sarıoğlu'na karşı takındığı tavır nedeniyle de özür dilemişti.

Köşesinden Küçükpolat'a destek veren Fatih Altaylı "Doktorların dans etme, göbek atma, eğlenme, gülme hakkı yok muydu! Hangi meslek gruplarının göbek atabileceğine, gerdan kıvırabileceğine ilişkin bir yönetmelik mi vardı! Evet alışılmadık bir durumdu belki ama ortada bir suç, bir ayıp yoktu. Göbek atan Banu Küçütpolat doktor değil de başka bir meslekten olsa, ne bileyim mesela ev hanımı olsa garibimize gidecek miydi! Hayır. Peki ev kadınları göbek atabilir doktor kadınlar atamaz mıydı!" ifadelerini kullanınca Sarıoğlu'nun eleştirilerinin hedefi oldu.

Bana Öyle Derken Zevkten Dört Köşeydi

Fatih Altaylı'nın yazısının ekran görüntülerini Instagram hesabından hikaye biçiminde paylaşan spiker Hande Sarıoğlu, "Benim yüzüme karşı ‘Öyle götünü sallarsan böyle kovulursun’ derken zevkten dört köşeydi", "E siz değil miydiniz, evimde arkadaşlarımla göbek attım diye savunma isteyen" ve "Benimle dans eder misin Fatih Altaylı?" gibi ifadeler kullandı.

Sarıoğlu söz konusu paylaşımlarının ardından daha önce gündem olan dans videosunu yeniden paylaştı.

 

Hande Sarıoğlu'ndan Fatih Altaylı'ya Sert Tepki