Hangi Cam Balkon Sistemi Daha Avantajlıdır?

TAKİP ET

Kullanıcılara sağladığı avantajlar ile ön plana çıkan cam balkon sistemleri, aynı zamanda şıklığıyla da yaşam alanlarına değer katıyor.

Kullanıcılara sağladığı avantajlar ile ön plana çıkan cam balkon sistemleri, aynı zamanda şıklığıyla da yaşam alanlarına değer katıyor. Yakın zamanda balkonunu bu benzersiz şıklık ile buluşturmayı amaçlayanlar ise hangi cam balkon sistemlerinin daha avantajlı ya da kullanışlı olduğunu merak ediyor. 

Cam balkon sistemleri ısı ve ses yalıtımı sunuyor olmasıyla da yaşam alanlarının konforunu artırıyor. Genel olarak bu sistemler 3 farklı türle ele alınmalıdır. Bunlar; 

Katlanır cam balkon sistemleri

Sürme (kayar) cam balkon sistemleri 

Vitrin cam balkon sistemleri 

Eğer bu 3 farklı türden hangisinin daha avantajlı olduğunu merak ediyorsanız sizlere katlanır ya da kayar cam balkonları önerebiliriz. Çünkü bu sistemler istendiğinde sadece tek hareketle açılabiliyor. Dolayısıyla balkonun hem açık şekilde hem de kapalı şekilde kullanılmasına olanak tanıyor. Aynı zamanda sadece bir bölümünü açarak da kullanma gibi bir seçenek de var. Dolayısıyla balkonun istendiğinde açık hale gelmesini de sağlayan katlanır cam balkonlar ya da kayar sistem cam balkon sistemleri daha avantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 

Tercih yaparken balkon genişliğini ve uzunluğunu da dikkate almakta fayda vardır. Katlanır sistemler çok dar olan balkonlar için uygun olmayabilir Dar olan balkonlarda kayar sistem balkonlar daha cazip bir seçeneğe dönüşebiliyor. Ancak geniş olan bir balkona sahipseniz çok daha özgür bir şekilde model seçimi yapabilirsiniz. 

Vitrin cam balkon sistemleri ise yalıtım açısından diğerlerini geride bırakıyor. Daha farklı malzemeler ile cam sistemlerin balkona sabitlendiği bu sistemler ses, toz, ısı geçişini daha iyi önleyebiliyor. Bu özelliklere önem verenler için vitrin sistemlerin daha doğru bir tercih olabileceğini ekleyelim. 

Karar vermeden önce firmalar ile görüşerek onların önerilerini de dikkate alabilirsiniz. Hemen İstanbul'da hizmet veren cam balkon firmaları ile iletişime geçmek ve fiyat almak isterseniz, hemen Armut.com adresini ziyaret edin. Site üzerinden fiyat alabilir, firmaların puanlarını inceleyebilir ya da daha önce hizmet alanların yaptıkları yorumlara göz atabilirsiniz. Balkonunuzu cam balkon sistemleri ile donatmak için uzun uğraşlar vermenize ve internette çok detaylı araştırmalar yapmanıza gerek yok. Armut.com yanınızda! 
 

cam balkon cam balkon sistemi cam balkonlar hangi cam balkon sistemi daha avantajlı