"Hangi Perinçek'sin?" Sorusuna Yeni Bir Yanıt: Perinçek, Süleyman Soylu'yu Savundu

TAKİP ET

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu savundu. 0,2 Perinçek, "Soylu hedefse, Türkiye hedeftir" diyerek zırvaladı.

Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sonra Cumhur İttifakı'nın platonik ortağı Doğu Perinçek de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya desteğini açıkladı.

0,2 Perinçek, Ulusal Kanal'da Mustafa İlker Yücel ve Mustafa Sungur'un "Çıkış Yolu" adlı programına konuk oldu. Çin hizmetine giren Türk beylerinden Doğu Bey, mutadı olduğu üzere Gladyo'nun Türkiye'deki faaliyetleri diye öne sürdüğü birtakım olayları anlattı.

Ayrıca Perinçek, organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker ile ilgili de konuştu. Sosyal medya kullanıcıları arasında sıkça sorulan "Hangi Perinçek'sin?" sorusuna yeni bir yanıt daha ekleyen Doğu Bey, "Soylu hedefse, Türkiye hedeftir" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde de Perinçek, Soylu'nun çatıştığı Pelikancılara yakınlığıyla bilinen Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfına (SETA) çatmıştı. Bu vakfın, Türkiye ile Suriye'nin arasını açarak İsrail ve ABD'yi desteklediğini ileri süren 0,2 Perinçek, "SETA'yı beslemek, İsrail'i ve ABD'yi beslemektir" demişti.