Haraç Vermeyen İşletmeye Kurşun Yağdırdı

TAKİP ET

Esenyurt'ta bir şahıs, haraç vermeyi reddeden işletmeye kurşun yağdırdı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde Melahat Ekincioğlu'nun işlettiği dönerciden haraç isteyen bir şahıs, Ekincioğlu'nun reddetmesi üzerine "Size burada ekmek yedirmeyeceğim" tehdidinde bulundu.

Bu tehdidi yönelttikten bir gün sonra yüzünü maske ile kapatan şahıs işletmeye kurşun yağdırıp kaçtı.

3 El Ateş Edip Kaçtı

İçeride bulunan müşterileri umursamadan 3 el ateş eden şahıs, arkasına bile bakmadan kaçtı. Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı.
 

Yaşananları anlatan Melahat Ekincioğlu, "Dükkan tıklım tıklım doluydu. 3 el ateş ettikten sonra kaçtı gitti. Müşterinin ensesinden sıktı silahı resmen. Kurşunlardan ikisi dolaba isabet etti, biri ise mutfağa doğru gitti. Şans eseri yaşanan olayda kimse yaralanmadı" diye konuştu.

"Ben Buradan Para Kazanmıyorum ki Size Vereyim Dedim"

Saldırıyı yapan şahısların daha önce kendilerinden para istediklerini belirten Ekincioğlu, "Biz de vermedik tabi. Ben burada para kazanmıyorum ki size vereyim dedim. Ondan sonra da şahıslar bizi tehdit ederek gittiler. O olaydan birkaç gün sonra da içeri girmiş. Bayramdan bir gün önce ise firar etmiş diye duydum. Buralarda takılıyordu gördüm. Hatta yarın dükkanı basacağım da demiş. Daha sonra ise karşıda kar maskesini takmış, görenler var. Oradan gelerek dükkana ateş etti ve daha sonra kayıplara karıştı" ifadelerini kullandı.

haraç vermeyen işletmeye kurşun yağdırdı kar maskesi esenyurt istanbul melahat ekincioğlu dönerci