'Haram Zıkkım Olsun Böyle Devletin de' Diyen Vatandaş, Polisin Sert Tutumuna Maruz Kaldı

TAKİP ET

Polisin 3469 lira ceza yazması sonucu sinirlenerek "Haram zıkkım olsun. Böyle devletin de böyle işin de.." diyen vatandaşa polis çok sert bir tutum sergiledi.

Pandemi tedbirleri kapsamında hastanaye gittiğini öne süren bir vatandaşa polis tarafından 3469 lira para cezası uygulandı. 

Cezaya ve cezanın miktarına sinirlenen vatandaş, 'hakkını helal etmediğini' söyledi. Polis tarafından 'hakkını helal etmediği' için 'böyle konuşma' şeklinde uyarılan vatandaş, "Haram zıkkın olsun. Böyle devletin de böyle işin de.." dediği için polisin sert tutumuna maruz kaldı.

Polis, "sen devlet hakkında böyle konuşamazsın" dediği vatandaşı, küfür etmediği halde küfür ettiği gerekçesiyle tutanak tutmakla tehdit etti. Vatandaş ile polis arasında tartışma yaşandı.

Görüntülerde polisin, vatandaşa bağırdığı ve sürekli "sen ne demek istiyorsun" şeklinde agresif tavırlar sergilediği görülüyor.

 

 

polis vatandaş haram zıkkım olsun böyle devletin de böyle işin de sert tutum tartaklandı tutanak tutuldu tehdit edildi pandemi 3469 tl ceza imza pandemi tedbir