Harçlık Almak İçin Gelin Arabasının Önünü Kesen Gençleri Hastanelik Ettiler

TAKİP ET

Sivas'ta harçlık almak için gelin arabasının önünü kesen Emin Ertörer, Emre Karaca, Muhammet Demirel ve Oğuzhan Sefa Koç konvoyda bulunan kişilerin saldırısına uğradı.

Düğün konvoylarının vazgeçilmezi para dolu zarflardan almak için gelin arabasının önünü kesen Emin Ertörer (17), Emre Karaca (15), Muhammet Demirel (15) ve Oğuzhan Sefa Koç (17) konvoydaki kişilerin saldırısına uğradı. 

İlk olarak kendilerine yakın olan araçtaki kişilerin saldırısına uğrayan gençler, sonrasında diğer araçlardaki kişiler tarafından da şiddet gördü. Gençler o anları kayda almak istediklerinde bu sefer de başka bir araçta bulunan kişilerin saldırısına maruz kaldı. 

Olayın ardından hastaneye giden gençler tedavi altına alınırken, birinin başına 4 dikiş atıldı. Saldırıda başından yaralanan Oğuzhan Sefa Koç, “Kargaşayı görünce olay yerine gittim. Arkadaşlarımın darp edildiğini gördüm. Yanlarında beklerken üzerimize saldırdılar. Kafama bir şeyle vurdular. Dört dikiş atıldı. Gözümü açtığımda ambulanstaydım. Bayılmışım. Şikayette bulunduk” dedi.

Saldırıya uğrayan Emin Ertörer ise “Arkadaşlarla birlikte mesire alanında oturuyorduk. Eve gitmeye hazırlanırken gelin arabasını gördük. Adettendir diyerek harçlık almak için önünü kesmek istedik. Bir kişi araçtan inip bana saldırdı. Arkadan birisi gelip kafama sert bir şekilde yumruk attı. Sonra diğerleri de araçtan inerek bize saldırdı. Şikayetçi olabilmek için görüntü almaya çalıştık. Sonra bize tekrar saldırdılar. Oğuzhan arkadaşımız kafasından yaralandı. Böyle olacağını bilseydik adet demek aracın önünü kesmezdik. Bundan sonra da bir daha gelin arabasının önünü kesmeyiz” ifadelerini kullandı.

 

sivas gelin arabası konvoy hastane saldırı emin emre muhammet oğuzhan