Hasta Yakını Denilen Eşkıyalar Bu Kez Konya'da Hemşirelere Saldırdı

TAKİP ET

Hasta yakını adlı eşkıyaların sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti son bulmuyor.

Konya'da ambulansla hastaneye getirilen yaralıya müdahale eden 4 hemşire, hastanın yakını olduğu belirtilen 3 eşkıya tarafından saldırıya uğradı.

Dün 22.00 sıralarında Konya'da yüksekten düşen ve ismi açıklanmayan yaralı 1 kişi, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirlen yaralıya hemşireler Akif Şengül, Bilal Özledim, Nazan Ongül ve Celalettin Yazar, hastaya müdahale etmeye başladı.

Bu sırada hastanın bir yakını, müdahalenin iyi yapılmadığını ileri sürerek, hemşirelere tepki gösterdi.
 

"Senin Gibiler Dayağı Hak Ediyor"


Çıkan tartışmada hasta yakını Akif Şengül'e "Sizin maaşınızı biz ödüyoruz. Senin gibiler dayağı hak ediyor" dedi. Tartışmaya hastanın diğer 2 yakını da katıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasta yakınları Ö.E., M.Ş. ve K.Ş., 4 hemşireye saldırdı.


Saldırganlardan Biri Tutuklandı


Hasta yakınlarının saldırısına uğrayan hemşireler aldıkları tekme ve yumruk darbeleri nedeniyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı hemşirelere hastanedeki mesai arkadaşları müdahale etti. Saldırganlar, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.E. tutuklanırken, M.Ş. ve K.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

konya sağlıkta şiddet hemşirelere saldırı saldırı şehir eşkıyaları