Hattat Holding CEO'sunun Kızı Evine Gelen Kuryeye İşkence Yaptı

TAKİP ET

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat'ın kızı ve holdingin yönetim kurulu üyesi İpek Hattat ile sevgilisinin, eve gelen kuryeyi bağlayarak işkence yaptıkları iddia edildi.

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat'ın kızı aynı zamanda Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat'ın, evine gelen kuryeye işkence yaptığı iddia edildi. Sevgilisi ile birlikte evde bulundukları sırada servisten Hattat'ın bakımda olan tabletini getiren kuryeyi bağlayarak işkence yaptıkları iddia edilen İpek Hattat'ın elinden kuryeyi polisin kurtardığı söyleniyor.

Evine gelen kuryeyi sevgilisi ve şoförü ile birlikte bağlayarak işkence etmeye başlayan İpek Hattat'ın, kuryenin telefonunu kırdığı ve köpek dışkısının üzerine oturtmaya çalıştığı da iddia edildi. 

İddiaya göre, kurye Renas D. eve girince İpek Hattat, kuryenin arkasından kapıyı kitledi. Kuryeye hakaretler eden Hattat ve sevgilisi kuryeyi bağlayarak işkence yapmaya başladı. Kuryenin geri dönmemesi üzerine şüphelenen şirket, polisi arayarak durumu ihbar etti. İhbar üzerine , İpek Hattat’ın Sarıyer’deki evine giden Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, defalarca kapının çalınmasına rağmen kapı açılmayınca savcılıktan gerekli izinler alındı ve çilingirle eve girildi. 

Eve girince kurye ile karşılaşan polis ekipleri evde kuryeyi kurtardı. Evde bulunan İpek Hattat, sevgilisi Sami Yüzer ve şoförü de gözaltına alındı. Hattat Holding veya İpek Hattat'tan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

 

ipek hattat hatta holding yönetim kurulu üyesi yönetim kurulu başkanı kurye işkence yaptı etti evine gelen sevgilisi şoförü