Hayat Sigortasından Yaralanmak İçin Kocasını Öldürmek İsteyen Kadının Kahvesine Çamaşır Suyu Kattığı Görüntüler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Amerika'da bir kadının kocasının kahvesine çamaşır suyu döktüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Amerika'nın Arizona eyaletinde bir kadın ABD Hava Kuvvetleri çalışanı kocasını çamaşır suyuyla zehirlemekle suçlandı. Adamın eve yerleştirdiği güvenlik kameralarıyla karısının kahvesine çamaşır suyu kattığını kayda aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Boşanmak ve hayat sigortası isteyen karısından şüphelenmeye başlayan Roby Johnson evin etrafına kameralar yerleştirdi. 

Roby Johnson kahvesinin tadındaki farklılığı anlayınca kimyasal test kitiyle kahve makinesinin içindeki suyu test etti. Suda aşırı derecede klor bulunduğunu gösteren kitin görüntülerini Johnson kameraya kaydetti. 

İddiaya göre Melody Felicano Johnson, kocasından boşanmak için dava açmıştı ancak dava sonlanana kadar aynı evde yaşamaya devam ettiler. Karısının hayat sigortası poliçesini talep etmek için kendisini öldürmek istediğini düşünen Johnson, evin her yerine kamera yerleştirerek karısını kayda aldı. 

Tüm görüntüleri toplayan Johnson polise kanıtları sundu. Polisin tutukladığı kadın mahkemede birinci derece cinayete teşebbüs, ağır saldırı girişiminde bulunma ve yiyecek ve içecekle zehirleme suçlamalarıyla suçlandı. 

Ortaya çıkan görüntüler gündem oldu. 

melody johnson zehirleme